Föregående
Nästa

Om oss

IntraRäddningstjänst är en produkt och ett varumärke i företaget Lotsubildning AB. Lotsutbildning bildades i december 2011 och har sedan starten arbetat mot kommuner och specifikt räddningstjänster. Lotsutbildning är ett helägt dotterbolag till digitala byrån Mindbite AB. 

Mindbite AB är en komplett webbyrå som jobbar både med publika webbplatser och andra webbaserade system. Mindbite startade 2000 i Vimmerby och har sedan dess vuxit och utökat. Med sin erfarenhet och stora kompetens är de en stark och trygg aktör både regionalt och nationellt med kunder från mindre företag upp till statliga myndigheter och nationella föreningar. 

Produkten IntrarRäddningstjänst togs fram under 2014 i nära samarbete med räddningstjänsterna i Kalmar län. Sedan starten har produkten fortsatt att utvecklats med nya funktioner och anpassningar.

Nya uppdateringar prioriteras utifrån den feedback vi får från både administratörer men även slutanvändaren, brandmännen, ute i organisationen. Detta kompletteras med kontinuerliga referensgruppsmöten. 

Intraräddningstjänst är helt uppbygd och anpassad för räddningstjänsten. Det webbaserade systemet är byggt från grunden av Mindbite AB.

Företagsfakta

  • Bildades i december 2011
  • Helägt dotterbolag till digitala byrån Mindbite AB
  • Driver produkten och varumärket IntraRäddningstjänst
  • Organisationsnummer: 556872-0907
  • Bankgiro: 818-9383

Ny kund – nytt län

Nu i veckan tecknade första kunden i Södermanlands län avtal med oss på IntraRäddningstjänst. Det är Västra Sörmlands Räddningstjänst som valt vårt system.

IntraRäddningstjänst 3.3

Igår lanserade vi IntraRäddningstjänst 3.3. Efter feedback har vi justerat följande: Vi har förtydligat pedagogiken kring SMS-hanteringen i systemet så att det tydligare framgår vad