Previous slide
Next slide

Om oss

IntraRäddningstjänst är en produkt och ett varumärke i företaget Lotsubildning AB. Lotsutbildning bildades i december 2011 och har sedan starten arbetat mot kommuner och specifikt räddningstjänster. Lotsutbildning är ett helägt dotterbolag till digitala byrån Mindbite AB. 

Mindbite AB är en komplett webbyrå som jobbar både med publika webbplatser och andra webbaserade system. Mindbite startade 2000 i Vimmerby och har sedan dess vuxit och utökat. Med sin erfarenhet och stora kompetens är de en stark och trygg aktör både regionalt och nationellt med kunder från mindre företag upp till statliga myndigheter och nationella föreningar. 

Produkten IntrarRäddningstjänst togs fram under 2014 i nära samarbete med räddningstjänsterna i Kalmar län. Sedan starten har produkten fortsatt att utvecklats med nya funktioner och anpassningar.

Nya uppdateringar prioriteras utifrån den feedback vi får från både administratörer men även slutanvändaren, brandmännen, ute i organisationen. Detta kompletteras med kontinuerliga referensgruppsmöten. 

Intraräddningstjänst är helt uppbygd och anpassad för räddningstjänsten. Det webbaserade systemet är byggt från grunden av Mindbite AB.

Företagsfakta

  • Bildades i december 2011
  • Helägt dotterbolag till digitala byrån Mindbite AB
  • Driver produkten och varumärket IntraRäddningstjänst
  • Organisationsnummer: 556872-0907
  • Bankgiro: 818-9383

IntraR version 4.0 är lanserad

Idag lanserade vi nästa stora version av IntraR. Version 4.0 har sett dagens ljus. Utöver stora funktionsuppdateringar så har hela gränssnittet fått sig en översyn

Brand & Räddning 2021

Vi är som vanligt med på mässan Brand & Räddning som genomförs 15-16 september. Förra året blev av naturliga skäl inställd. Man märker att både