Föregående bild
Nästa bild

Kommunikation

Med hjälp av IntraRäddningstjänst kan ni kommunicera med varandra på ett enklare och effektivare sätt. Skicka ut nyheter, e-post, sms eller kalenderposter till era medarbetare. Rätt information går ut till rätt medarbetare, då alla utskick kan skickas med sortering på station, titel, förmåga eller grupp. Ni har också alltid möjlighet att skicka ut påminnelse – dessa går då endast till de som inte redan har läst. 

Kalenderinbjudan, exempelvis möte eller utbildning, kan skickas ut med flera tillfällen att välja på. Varje tillfälle läggs upp med datum, tid och max antal deltagare. 

IntraR version 4.0 är lanserad

Idag lanserade vi nästa stora version av IntraR. Version 4.0 har sett dagens ljus. Utöver stora funktionsuppdateringar så har hela gränssnittet fått sig en översyn

Brand & Räddning 2021

Vi är som vanligt med på mässan Brand & Räddning som genomförs 15-16 september. Förra året blev av naturliga skäl inställd. Man märker att både

Marcus Alsér
Sälj- och kundansvarig

marcus@mindbite.se
0492-758 41

Pris eller avtalsförslag?

Vi tittar gärna närmare på din organisation och ger ett pris och/eller avtalsförslag på att skaffa systemet IntraRäddningstjänst. Helt förutsättningslöst såklart.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vid dig inom kort.