Föregående
Nästa

Kommunikation

Med hjälp av IntraRäddningstjänst kan ni kommunicera med varandra på ett enklare och effektivare sätt. Skicka ut nyheter, e-post, sms eller kalenderposter till era medarbetare. Rätt information går ut till rätt medarbetare, då alla utskick kan skickas med sortering på station, titel, förmåga eller grupp. Ni har också alltid möjlighet att skicka ut påminnelse – dessa går då endast till de som inte redan har läst. 

Kalenderinbjudan, exempelvis möte eller utbildning, kan skickas ut med flera tillfällen att välja på. Varje tillfälle läggs upp med datum, tid och max antal deltagare. 

Ny kund – nytt län

Nu i veckan tecknade första kunden i Södermanlands län avtal med oss på IntraRäddningstjänst. Det är Västra Sörmlands Räddningstjänst som valt vårt system.

IntraRäddningstjänst 3.3

Igår lanserade vi IntraRäddningstjänst 3.3. Efter feedback har vi justerat följande: Vi har förtydligat pedagogiken kring SMS-hanteringen i systemet så att det tydligare framgår vad

Marcus Alsér
Sälj- och kundansvarig

marcus@mindbite.se
0492-758 41

Pris eller avtalsförslag?

Vi tittar gärna närmare på din organisation och ger ett pris och/eller avtalsförslag på att skaffa systemet IntraRäddningstjänst. Helt förutsättningslöst såklart.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vid dig inom kort.