Föregående bild
Nästa bild

Inventarier

Få full kontroll på er organisations inventarier genom att lägga upp dem i ett inventaresystem. Organisationens inventarisystem är uppdelad på stationsnivå så att ni kan lägga upp rätt inventarie på rätt station. Information som leverantör, inköpspris och placering fylls i på objektet. Ni kan dela upp era inventarier i olika kategorier samt lägga upp dem i två nivåer – huvudobjekt och underobjekt. 

Gör kontinuerliga kontroller av inventarie, exemeplvis fordonskontroll, genom schemalagda protokoll. Vid en avvikelse rapporteras denna och avvikelseanvarig blir meddelad. 

IntraR version 4.0 är lanserad

Idag lanserade vi nästa stora version av IntraR. Version 4.0 har sett dagens ljus. Utöver stora funktionsuppdateringar så har hela gränssnittet fått sig en översyn

Brand & Räddning 2021

Vi är som vanligt med på mässan Brand & Räddning som genomförs 15-16 september. Förra året blev av naturliga skäl inställd. Man märker att både

Marcus Alsér
Sälj- och kundansvarig

marcus@mindbite.se
0492-758 41

Pris eller avtalsförslag?

Vi tittar gärna närmare på din organisation och ger ett pris och/eller avtalsförslag på att skaffa systemet IntraRäddningstjänst. Helt förutsättningslöst såklart.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vid dig inom kort.