Ett Mindbite-företag
Föregående
Nästa

Inventarier

Få full kontroll på er organisations inventarier genom att lägga upp dem i ett inventaresystem. Organisationens inventarisystem är uppdelad på stationsnivå så att ni kan lägga upp rätt inventarie på rätt station. Information som leverantör, inköpspris och placering fylls i på objektet. Ni kan dela upp era inventarier i olika kategorier samt lägga upp dem i två nivåer – huvudobjekt och underobjekt. 

Gör kontinuerliga kontroller av inventarie, exemeplvis fordonskontroll, genom schemalagda protokoll. Vid en avvikelse rapporteras denna och avvikelseanvarig blir meddelad. 

Brand & Räddning 2021

Vi är som vanligt med på mässan Brand & Räddning som genomförs 15-16 september. Förra året blev av naturliga skäl inställd. Man märker att både

Ny kund – nytt län

Nu i veckan tecknade första kunden i Södermanlands län avtal med oss på IntraRäddningstjänst. Det är Västra Sörmlands Räddningstjänst som valt vårt system.

Marcus Alsér
Sälj- och kundansvarig

marcus@mindbite.se
0492-758 41

Pris eller avtalsförslag?

Vi tittar gärna närmare på din organisation och ger ett pris och/eller avtalsförslag på att skaffa systemet IntraRäddningstjänst. Helt förutsättningslöst såklart.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vid dig inom kort.