Previous slide
Next slide

IntraRäddningstjänst 3.3

Igår lanserade vi IntraRäddningstjänst 3.3.

Efter feedback har vi justerat följande:

  • Vi har förtydligat pedagogiken kring SMS-hanteringen i systemet så att det tydligare framgår vad som händer i dom olika flödena skapa och skicka SMS.

  • Filtrering av målgrupper som används centralt över hela systemet har fått en översyn. Vi har lagt in en ny knapp ”Avbryt (esc)”. Tidigare fanns bara ”Spara & stäng” och filtreringen uppdaterades direkt även om man kanske klickat fel eller bara velat testa vilka som ingår i ett urval. Nu blir det tydligare vad man sparar. Om man justerat filtreringen och väljer ”Avbryt (esc)” eller trycker på ”Escape-knappen” får man en varning om att man ändrat men inte sparat.

  • Vi har lagt in organisationens namn längst upp till vänster i systemet. Detta för att underlätta för de som har åtkomst till flera än ett system och växlar mellan dessa.

IntraR version 4.0 är lanserad

Idag lanserade vi nästa stora version av IntraR. Version 4.0 har sett dagens ljus. Utöver stora funktionsuppdateringar så har hela gränssnittet fått sig en översyn

Brand & Räddning 2021

Vi är som vanligt med på mässan Brand & Räddning som genomförs 15-16 september. Förra året blev av naturliga skäl inställd. Man märker att både