Ett Mindbite-företag
Föregående
Nästa

IntraRäddningstjänst 3.3

Igår lanserade vi IntraRäddningstjänst 3.3.

Efter feedback har vi justerat följande:

  • Vi har förtydligat pedagogiken kring SMS-hanteringen i systemet så att det tydligare framgår vad som händer i dom olika flödena skapa och skicka SMS.

  • Filtrering av målgrupper som används centralt över hela systemet har fått en översyn. Vi har lagt in en ny knapp ”Avbryt (esc)”. Tidigare fanns bara ”Spara & stäng” och filtreringen uppdaterades direkt även om man kanske klickat fel eller bara velat testa vilka som ingår i ett urval. Nu blir det tydligare vad man sparar. Om man justerat filtreringen och väljer ”Avbryt (esc)” eller trycker på ”Escape-knappen” får man en varning om att man ändrat men inte sparat.

  • Vi har lagt in organisationens namn längst upp till vänster i systemet. Detta för att underlätta för de som har åtkomst till flera än ett system och växlar mellan dessa.

Brand & Räddning 2021

Vi är som vanligt med på mässan Brand & Räddning som genomförs 15-16 september. Förra året blev av naturliga skäl inställd. Man märker att både

Ny kund – nytt län

Nu i veckan tecknade första kunden i Södermanlands län avtal med oss på IntraRäddningstjänst. Det är Västra Sörmlands Räddningstjänst som valt vårt system.