Räddningstjänsten med full koll
Vill du veta mer?
Kontakta oss

Räddningstjänsten med full koll

IntraRäddningstjänst är ett webbaserat verktyg som utformats i nära samarbete tillsammans med räddningstjänsterna i Kalmar län. Den hjälper till att på ett enkelt sätt samordna och kommunicera med er personal oberoende om de är hel- eller deltidsanställa.

Genom en nyhetsyta, liknande ett Facebook-flöde, delar ni nyheter, kalenderposter och dokument och därefter kan ni se exakt vem som har läst och laddat ner de olika delarna. Ert system går dessutom att koppla ihop med olika samverkansområden och/eller enskilda räddningstjänster och på det viset kan gemensamma arbetsytor skapas, utan krångel med brandväggar mellan er.

IntraRäddningstjänst är responsiv vilket innebär att det fungerar lika bra på mobil eller läsplatta som på en dator. Detta ger möjlighet till att komma åt sidan oavsett geografisk plats, så länge internetuppkoppling finns åtkomligt. Ni når enkelt alla i din organisation med några få klick.

Kort sagt, IntraRäddningstjänst är allt er räddningstjänst behöver för att ha kontroll på er verksamhet på alla olika plan.

Utbildning

 • Skapa egna kunskapsprov
 • Skapa och dela externa prov
 • Bjud in deltagare genom e-post eller sms
 • Fullständig statistik och historik på prov

Kommunikation

 • Nyheter
 • Kalenderposter 
 • SMS- / E-post-utskick
 • Rätt information till rätt person

Avvikelser

 • Avvikelse kopplad till en inventarie eller fristående
 • Välj avvikelseansvarig på stationsnivå
 • Möjlighet att koppla tillhörande filer
 • Avvikelsen status för alla på stationen

Nöjda kunder

Roadmap

Sedan starten i slutet av november 2014 har vi kontinuerligt uppdaterat IntraRäddningstjänst. Uppdateringarna prioriteras och genomförs utifrån feedback vi får in från både administratörer men även slutanvändaren, brandmännen ute i organisationerna. Den direkta utvecklingen baserad på feedback kompletteras med regelbundna referensgruppsmöten där vi tillsammans med alla kunder stakar ut större mål och utvecklingsplaner för systemet.

Allt för att systemet ska arbeta för er och inte ni för systemet.

Nyheter

Uppdatering
Marcus Alsér

IntraR version 4.0 är lanserad

Idag lanserade vi nästa stora version av IntraR. Version 4.0 har sett dagens ljus. Utöver stora funktionsuppdateringar så har hela gränssnittet fått sig en översyn

Nyheter
Marcus Alsér

Brand & Räddning 2021

Vi är som vanligt med på mässan Brand & Räddning som genomförs 15-16 september. Förra året blev av naturliga skäl inställd. Man märker att både

Nyheter
Marcus Alsér

Ny kund – nytt län

Nu i veckan tecknade första kunden i Södermanlands län avtal med oss på IntraRäddningstjänst. Det är Västra Sörmlands Räddningstjänst som valt vårt system.

Marcus Alsér
Sälj- och kundansvarig

marcus@mindbite.se
0492-758 41

Pris eller avtalsförslag?

Vi tittar gärna närmare på din organisation och ger ett pris och/eller avtalsförslag på att skaffa systemet IntraRäddningstjänst. Helt förutsättningslöst såklart.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vid dig inom kort.